Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Črni Kal  /  Hiša Robida Guest House

<< Nazaj

Hiša Robida Guest House ***

Črni kal 61, Črni Kal


Hiša Robida Guest HouseHiša Robida Guest House
Hiša Robida Guest HouseHiša Robida Guest House
Hiša Robida Guest House
Korak iz mestnega vrveža. Razgled na Slovensko Istro. Kamnita hiša s tradicijo. Sodobno opremljene sobe. Gurmanski užitki. Aktiven oddih. Obišči nas na Črnem Kalu.

Spletna stran hotela:
http://www.hisa-robida.si  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 21.08.2019 - 22.08.2019
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Na podeželju slovenske Istre, deset minut iz centra Kopra, se na samem Kraškem robu nahaja zanimiva vasica Črni Kal, s svetovno znanimi plezališči. Zgolj korak iz mestnega vrveža, z najlepšo razgledno točko na Slovensko Istro in Tržaški zaliv.
11 SODOBNIH SOB ♦ 31 LEŽIŠČ ♦ VEČNAMENSKI PROSTOR ♦ KUHINJA ♦ TERASA ♦ KOLESARNICA S SHRAMBO za športno opremo ♦ PARKING
V 1. nadstropju se nahaja pet udobno opremljenih sob z unikatno oblikovano kopalnico. Tukaj je še kuhinjski kotiček s hladilnikom in mikrovalovno pečico za pripravo čaja ali za pogreti mleko vašim malčkom.
Mansardna etaža obsega šest sob s skupno kopalnico in toaleto, in sicer sobo s skupnimi ležišči (5x) in pet manjših dvoposteljnih svetlih sob. Pohvalimo lahko izjemno udobne postelje.
Presenetili vas bomo z gurmanskimi užitki ekoloških lokalnih kmetij in vam zagotovili nepozaben aktiven oddih poln doživetij. Skupaj z vami bomo odkrivali naravne plezalne stene, pohodne in tekaške stezice, kolesarske poti in znamenitosti Slovenske Istre in Krasa.
V gostilni Kraški rob vas bodo razvajali s tradicionalno kulinariko in avtohtonimi vini.
Vrhunski internet pa vas bo vsak trenutek povezoval s svetom.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Kajenje dovoljeno   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 26
Število postelj: 52
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 43 km
Razdalja do plaže 15 km
Razdalja do avtoceste 1,6 km
Razdalja do nakupovalnega središča 3 km
Razdalja do centra mesta V bližini
Razdalja do javnega prevoza BUS
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.