Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Lesce  /  Camping Šobec

<< Nazaj

Camping Šobec *****+

Šobčeva cesta 25, Lesce


Camping ŠobecZabava za vsakogar.
Kampiranje v naravi.
Šobec umeščamo med enega izmed najlepših predelov Slovenije, če ne celo Evrope. Osupljiva narava, ki obkroža kamp, nikogar ne pusti ravnodušnega – tudi gostov, ki že desetletja zahajajo k nam, ne. Pogled na vršace Julijskih Alp in Karavanke, ki se zrcalijo v kristalno čistih vodah Save Dolinke in naravnega jezera Šobec, je prava paša za oči. Si predstavljate, kako lepo se je zjutraj zbuditi s pogledom na tako lepoto?

Spletna stran hotela:
https://www.sobec.si  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 28.05.2020 - 29.05.2020
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Neprecenljive naravne znamenitosti, kristalno čista voda, svež alpski zrak in prijaznost našega osebja so med glavnimi razlogi, da se naši gostje vračajo k nam. Kamp Šobec ponuja ustrezne namestitve vsem ljubiteljem kampiranja.
Lastnosti:
 Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Vrt   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Trgovina z darili   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 805
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 40 km
Razdalja do plaže V kampu
Razdalja do avtoceste V bližini
Razdalja do nakupovalnega središča V kampu
Razdalja do centra mesta 6 km
Razdalja do javnega prevoza Taksi, vlak, avtobus
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.