Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Prekmurje  /  Hoteli Moravske Toplice  /  Hotel Imperium

<< Nazaj

Hotel Imperium ***

Levstikova ulica 25, Moravske Toplice


Hotel Imperium je nov 3 zvezdični hotel, ki je bil odprt leta 2018 in se nahaja v središču Moravskih Toplic. Hotel ponuja udobne, svetle sobe z balkonom, veliko televizijo z ravnim zaslonom, pisalno mizo, tuš + WC, dvigalo, bar, brezplačno parkiranje in WIFI.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Hotel Imperium je nov 3 zvezdični hotel, ki je bil odprt leta 2018 in se nahaja v središču Moravskih Toplic. Hotel ponuja udobne, svetle sobe z balkonom, veliko televizijo z ravnim zaslonom, pisalno mizo, tuš + WC, dvigalo, bar, brezplačno parkiranje in WIFI.

V hotelu nudimo samopostrežni zajtrk, kjer se lahko okrepčate ter napolnite z energijo za dan. V okolici hotela je polno restavracij kjer lahko greste na malico, kosilo ali večerjo.

300 metrov od hotela so številni termalni kompleksi, spa in wellness centri, športna igrišča, golf. V bližini so številne restavracije, kavarne, trgovine. Naši gostje imajo v Termah 3000 20% popust na kopalne karte, v nekaterih restavracijah pa 10% popust.

Hotel je družinam prijazen, pri nas pa se radi ustavljajo tudi popotniki in kolesarji, ki lahko svoja kolesa brezplačno parkirajo v naši garaži.
Lastnosti:
 Bar   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Balkon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča LJ 180 km
Razdalja do avtoceste 10 km
Razdalja do smučišča 90 km
Razdalja do centra mesta 400 m
Razdalja do javnega prevoza 10 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.