Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Ljubljana z okolico  /  Hoteli Ljubljana  /  Vila Selena

<< Nazaj

Vila Selena 

Dvorakova 9, Ljubljana


Vila SelenaVila Selena
Vila SelenaVila Selena
Vila Selena
Vila Selena je prenovljena stara meščanska hiša na idilični lokaciji v središču Ljubljane. Gostu nudi udobne in sodobno opremljene apartmaje s pridihom tradicionalnosti.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Apartmajska hiša Vila Selena je stara meščanska hiša na idilični lokaciji v srcu Ljubljane. Okolica je umirjena, vila je sredi parka in ne daje vtisa središča mesta, čeprav je od starega mestnega jedra oddaljena le 10 minut hoje. Lokacija je enostavno dostopna tako z avtomobilom kot tudi z javnim prevozom. Ima lastna parkirišča in nahaja se v bližini glavne avtobusne in železniške postaje.
V vili je šest apartmajev. Apartmaji so udobni in sodobno opremljeni.
Nastanitev ima tudi tradicionalen pridih, ima bogato zgodovino in zgodbo s katero se gost lahko poistoveti. Gostu ponuja toplino, domačnost, prijetno vzdušje in dovršen stil. Vila se s svojim atraktivnim stilom zlije z zeleno okolico in hkrati izstopa kot posebna in drugačna od preostale okolice mestnega središča.
Stavbo je leta 1921 zgradil Rudolf Tonnies iz znane družine arhitektov in graditeljev Ljubljane na prehodu iz 19. v 20. stoletje. Zgradil jo je za svojo družino in v njej živel z ženo Pavlo in hčerko Friggo.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Vrt   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 6
Število postelj: 21
Informacije o lokaciji
Razdalje:
" title="Razdalja do letališča" alt="Razdalja do letališča"/> 26 km
" title="Razdalja do avtoceste" alt="Razdalja do avtoceste"/> 3,5 km
" title="Razdalja do nakupovalnega središča" alt="Razdalja do nakupovalnega središča"/> V bližini
" title="Razdalja do centra mesta" alt="Razdalja do centra mesta"/> V bližini (650 m)
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2021 MAiS d.d. All Rights Reserved.