Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bled  /  Bled Rose Hotel

<< Nazaj

Bled Rose Hotel 

Cesta svobode 8, Bled


Bled Rose HotelBled Rose Hotel
Bled Rose Hotel
Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 prenovili v sodoben hotel s 4 zvezdicami – Bled Rose hotel, mu dodali svežino, udobje in nove vsebine.

Pričakujte udobno nastanitev, vrhunske wellness storitve, odlično kulinarično ponudbo, profesionalno osebje in pestro izbiro aktivnosti.
Storili bomo vse, da se boste pri nas spočili, sprostili in napolnili z novo energijo.

Spletna stran hotela:
www.bledrose.com  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 3.06.2020 - 4.06.2020
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 prenovili v sodoben hotel s 4 zvezdicami – Bled Rose hotel, mu dodali svežino, udobje in nove vsebine.Bled Rose hotel se nahaja tik ob Blejskem jezeru, na edinstveni lokaciji, kjer ga na južni strani od jezera loči le prijeten park. Na severni strani ga obdaja staro mestno jedro s pešpotmi, ki se vzpenjajo na grad nad hotelom in s kuliso mogočnih Karavank v ozadju.Uživajte v eni od naših prenovljenih in klimatiziranih sob in suit, ki jim poseben značaj daje kombinacija moderne elegance in očarljivega retro pridiha. Premišljeno oblikovanje in razkošni materiali bodo poskrbeli za vrhunsko udobje med vašim oddihom.Sproščajte se v hotelskem wellnessu z notranjim bazenom, finsko in turško savno, prepustite se rokam izkušenih maserjev, izkustite posebno terapijo s svetlobo in barvami (kromoterapijo) ali se razvajajte v enem od naših ekskluzivnih VIP SPA prostorov.Za gurmanska doživetja poskrbimo v hotelski restavraciji, ki nudi širok izbor penzionske in a la carte ponudbe. Z domiselnostjo prepleta domače in mednarodne specialitete, ki temeljijo na lokalnih sestavinah, ki jih zaokrožuje bogat izbor vrhunskih vin.Pričakujte udobno nastanitev, vrhunske wellness storitve, odlično kulinarično ponudbo, profesionalno osebje in pestro izbiro aktivnosti.

Storili bomo vse, da se boste pri nas spočili, sprostili in napolnili z novo energijo.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Fitnes   Vrt   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Bazen   Dostop do interneta 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   TV   TWC   Dostop do interneta 
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.