Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bled  /  Bled Rose Hotel

<< Nazaj

Bled Rose Hotel ****

Cesta svobode 8, Bled


Bled Rose HotelBled Rose Hotel
Bled Rose Hotel
Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 prenovili v sodoben hotel s 4 zvezdicami – Bled Rose hotel, mu dodali svežino, udobje in nove vsebine.

Pričakujte udobno nastanitev, vrhunske wellness storitve, odlično kulinarično ponudbo, profesionalno osebje in pestro izbiro aktivnosti.
Storili bomo vse, da se boste pri nas spočili, sprostili in napolnili z novo energijo.

Spletna stran hotela:
www.bledrose.com  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
RAZPOLOŽLJIVE SOBE MED 18.09.2019 - 19.09.2019

Bled Rose Hotel
Bled Rose Hotel ****
Cesta svobode 8, Bled
Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 prenovili v sodoben hotel s 4 zvezdicami – Bled Rose hotel, mu dodali svežino, udobje in nove vsebine.

Pričakujte udobno nastanitev, vrhunske wellness storitve, odlično kulinarično ponudbo, profesionalno osebje in pestro izbiro aktivnosti.
Storili bomo vse, da se boste pri nas spočili, sprostili in napolnili z novo energijo.

Osnovni cenik Na vrh
Sobe: Poglej pogoje
Dvoposteljna soba
Dvoposteljna soba
Dvoposteljna soba
Balkon, blizu dvigala, blizu stopnic, dostop do interneta, invalidom prijazno, klimatizirano, miza, miza in stoli, nekadilska soba, ogrevanje, pisarniški material, pogled na gore, sušilec za lase, telefon, TV, TV z ravnim zaslonom
Info
Nočitev z zajtrkom na sobo
Brezplačen vstop v casino, brezplačen WI-FI, brezplačna uporaba fitnessa, brezplačna uporaba interneta, brezplačno parkiranje, bujenje, doplačilo za hišne ljubljenčke, kopalni plašč, letališki prevoz (z doplačilom), samopostrežni zajtrk, storitev likanja (z doplačilom), storitev prevoza (z doplačilom), varstvo otrok (za doplačilo), vključen obrok - zajtrk
Info
147 EUR
Na sobo
Info

Pogoji Na vrh
SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Spoštovani, zahvaljujemo se vam za rezervacijo. Želimo vas seznaniti z naslednjimi pogoji poslovanja hotela:
 • Za garancijo vaše rezervacije, je potrebna veljavna plačilna kartica
 • V primeru rezervacije brez kreditne kartice vas prosimo za nakazilo avansa v znesku 30% zneska rezervacije. Hotel si pridržuje pravico do uporabe gostove kreditne kartice za bremenitev morebitnih stroškov gosta, ki ob času odhoda niso bili poravnani. Takšni stroški med drugim zajemajo: pozno odjavo iz hotela ali bremenitve zaradi zgodnjega odhoda, neplačane gostove stroške ob uporabi hotelskih produktov ter storitev in kakršnekoli poškodbe na objektu.
 • Na dan prihoda je sobo mogoče prevzeti po 14. uri
 • Na dan odhoda je potrebno opraviti odjavo do 11. ure
 • Kasnejša odjava je možna po dogovoru in z doplačilom.
 • Parkirišče je za hotelske goste brezplačno. Število parkirnih mest je omejeno, rezervacija ni možna.
 • V ceno namestitve ni vključena turistična taksa, ki znaša: za odrasle osebe 3,13 EUR po osebi na dan in za otroke med 7. in 18. letom starosti 1,57 EUR po osebi na dan.
 • V ceno bivanja je vključena tudi uporaba bazena in fitnessa.
 • Prosimo vas, da ob rezervaciji navedete število vseh oseb, ki bodo bivale v sobi, ne glede na starost, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do spremembe pogojev.
Hotel si pridržuje pravico do uporabe gostove kreditne kartice za bremenitev morebitnih stroškov gosta, ki ob času odhoda niso bili poravnani. Takšni stroški med drugim zajemajo: pozno odjavo iz hotela ali bremenitve zaradi zgodnjega odhoda, neplačane gostove stroške ob uporabi hotelskih uslug ter storitev in kakršnekoli poškodbe na objektu.

Pogoji odpovedi rezervacije:
 • Odpoved brez stroškov je možna do 30 dni pred prihodom
 • 29 – 14 dni pred prihodom zaračunamo 20% zneska rezervacije
 • 13 – 7 dni pred prihodom zaračunamo 30% zneska rezervacije
 • 6 – 2 dni pred prihodom zaračunamo 50% zneska rezervacije
 • ob kasnejši stornaciji ali neprihodu zaračunamo 100% zneska rezervacije
 • Potrditev rezervacije predstavlja tudi dovoljenje, da vašo kreditno kartico bremenimo za zgoraj navedene stroške v primeru odpovedi.
 • Rezervacija velja do 24:00 ure, na dan prihoda.
 • Prosimo vas, da nas obvestite o prihodu po 19. uri.

Popusti za osebe na dodatnem ležišču
 • od 0 do 1,99 let 100% (doplačilo za otroško posteljico znaša 10 EUR na dan)
 • od 2 do 11,99 let 35,00€ na dodatnem ležišču (B&B)
 • Prosimo vas, da nam ob rezervaciji sporočite, če želite, da vam pripravimo dodatno ležišče ali otroško posteljico.

Posebne ponudbe
Posebnih ponudb ni mogoče kombinirati z že obstoječimi ponudbami, paketi, ali drugimi marketinškimi aktivnostmi. Cene paketov ter posebnih ponudb vključujejo DDV. Veljavnost posamezne posebne ponudbe je odvisna od hotelske razpoložljivosti ter časovnega obdobja rezervacije. Hotel si pridržuje pravico do izločitve datumov posamezne posebne ponudbe v obdobjih višje zasedenosti. Pridržujemo si pravico do spremembe vsebine paketov.

Domače živali
Domače živali so dovoljene le po vnaprejšnjem dogovoru. Doplačilo znaša 25 EUR na dan.

Čas obrokov
 • Zajtrk od 7. do 10. ure
 • Kosilo od 12. do 14. ure
 • Večerja od 19. do 21. ure.
 • Večerja je samopostrežna. Ob manjšem številu gostov večerjo strežemo.
 • Na dodatna vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili na tel. št: +386 (0)4 579 60 00 ali po elektronski pošti: hotel@bledrose.com

Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno bivanje pri nas.

 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 prenovili v sodoben hotel s 4 zvezdicami – Bled Rose hotel, mu dodali svežino, udobje in nove vsebine.Bled Rose hotel se nahaja tik ob Blejskem jezeru, na edinstveni lokaciji, kjer ga na južni strani od jezera loči le prijeten park. Na severni strani ga obdaja staro mestno jedro s pešpotmi, ki se vzpenjajo na grad nad hotelom in s kuliso mogočnih Karavank v ozadju.Uživajte v eni od naših prenovljenih in klimatiziranih sob in suit, ki jim poseben značaj daje kombinacija moderne elegance in očarljivega retro pridiha. Premišljeno oblikovanje in razkošni materiali bodo poskrbeli za vrhunsko udobje med vašim oddihom.Sproščajte se v hotelskem wellnessu z notranjim bazenom, finsko in turško savno, prepustite se rokam izkušenih maserjev, izkustite posebno terapijo s svetlobo in barvami (kromoterapijo) ali se razvajajte v enem od naših ekskluzivnih VIP SPA prostorov.Za gurmanska doživetja poskrbimo v hotelski restavraciji, ki nudi širok izbor penzionske in a la carte ponudbe. Z domiselnostjo prepleta domače in mednarodne specialitete, ki temeljijo na lokalnih sestavinah, ki jih zaokrožuje bogat izbor vrhunskih vin.Pričakujte udobno nastanitev, vrhunske wellness storitve, odlično kulinarično ponudbo, profesionalno osebje in pestro izbiro aktivnosti.

Storili bomo vse, da se boste pri nas spočili, sprostili in napolnili z novo energijo.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Fitnes   Vrt   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Bazen   Dostop do interneta 
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.