Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Vransko  /  Hotel Grof

<< Nazaj

Hotel Grof 

ČEPLJE 12, Vransko


Hotel Grof je idealna destinacija za poslovne dogodke, rekreativna in družinska doživetja, team buildinge, športne priprave ali zgolj umirjene družinske oddihe.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
NI RAZPOLOŽLJIVIH SOB MED 19.01.2021 - 20.01.2021
 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Ob avtocesti A1 (Maribor–Ljubljana), le streljaj od izvoza Vransko, ob gostišču z že odmevno lokalno in mednarodno prepoznavnostjo vas vabimo v novi prestižni 4* hotel – HOTEL GROF.

Hotel, ki predstavlja idealno destinacijo za vaše poslovne dogodke, team buildinge, rekreativna in družinska doživetja, športne priprave ali zgolj umirjene oddihe, na katerih boste napolnili svoje baterije in uživali v odlični kulinariki.

V novem hotelu, ki bo svoja vrata odprl v maju 2020, je na razpolago 34 elegantno in moderno opremljenih inteligentnih sob, vsaka s svojo kopalnico s tušem ter z veliko dnevne svetlobe, 16 od njih tudi z balkonom. Dvorana velikosti 100 m2, prostorsko in tehnično primerna za vse vrste kongresnih prireditev, predavanj, sestankov, srečanj in drugih dogodkov je odličen dodatek dvema že obstoječima dvoranama v gostišču Grof, ki sprejmeta do 50 oseb. V hotelu je gostom na razpolago še moderno opremljen fitnes, dve savni (zeliščno-finska ter infrardeča) ter prostor, namenjen masažam.

120-letna tradicija gostišča GROF, dovršena in široka ponudba lokalne in mednarodne kuhinje ter prijazno in ustrežljivo osebje v naš mali kraj Vransko vedno znova privabljajo množico zadovoljnih gostov. Številne naravne in kulturne znamenitosti, kolesarske in pohodniške poti ter različni športni objekti v bližnji okolici hotela pa skupaj z novim ekskluzivnim nastanitvenim hotelskim objektom ponujajo dodatne možnosti preživljanja vašega časa v Spodnji Savinjski dolini.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Fitnes   Vrt   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Dostop do interneta 
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2021 MAiS d.d. All Rights Reserved.