Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Laško  /  Hotel Špica Laško

<< Nazaj

Hotel Špica Laško 

Trg svobode 1, Laško


Hotel Špica LaškoHotel Špica Laško
Hotel Špica LaškoHotel Špica Laško
Hotel Špica Laško je modern, prenovljen hotel v središču Laškega, ki vam nudi možnost nočitev v 28 prijetno urejenih sobah z 58 ležišči.

Spletna stran hotela:
hotelspica.com  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
RAZPOLOŽLJIVE SOBE MED 28.11.2020 - 29.11.2020

Hotel Špica Laško
Hotel Špica Laško ***
Trg svobode 1, Laško
Hotel Špica Laško je modern, prenovljen hotel v središču Laškega, ki vam nudi možnost nočitev v 28 prijetno urejenih sobah z 58 ležišči.
Lilija
Lilija
Lilija
Dostop do interneta, klimatizirano, minibar, miza in stoli, nekadilska soba, ogrevanje, pisarniški material, sef, sušilec za lase, telefon, TV z ravnim zaslonom, TWC
Info
Nočitev z zajtrkom
Brezplačen WI-FI, brezplačno parkiranje, bujenje, vključen obrok - zajtrk
Info
78 EUR
Na sobo
Info

Pogoji Na vrh

Cena je za sobo na noč z 9,5% DDV, turistična taksa ni vključena.

Rezervacija je garantirana s številko kreditne kartice. Vaša kreditna kartica bo v primeru neprihoda bremenjena za ceno ene nočitve.

Že potrjeno rezervacijo lahko odpoveste brez stroškov odpovedi:
  • 1 dan pred prihodom za bivanje do 2 noči
  • 2 dni pred prihodom za bivanje do 7 noči
  • 7 dni pred prihodom za bivanje nad 7 noči

V primeru nepravočasne odpovedi rezervacije ali neprihoda gosta, si hotel pridružuje pravico zaračunati odškodnino za nezasedeno sobo v vrednosti:
  • 1 nočitve za rezervacijo do 3 noči
  • 2 nočitev za rezervacijo več kot 3 noči
V primeru predčasnega odhoda, si hotel pridružuje pravico zaračunati stroške v višini 100% preostalega bivanja brez turistične takse. Izjeme so predčasni odhodi zaradi višje sile (naravne nesreče, smrt, zdravstveni razlogi), v skladu z dogovorom vodstvom podjetja.

Doplačila
Cena
Single use
10€ na dan
Otroška posteljica
10€ na dan
Pozni odhod (do 16. ure)
20€

Popusti
Cena
Otrok do 7. leta (z dvema odraslima osebama v dvoposteljni sobi)
GRATIS
Otrok od 7. do 12. leta (na dodatnem ležišču)
30 %

 
?
Na vrh
Informacije o hotelu
Opis
Hotel Špica Laško je prenovljen, sodoben in prijeten hotel, kjer bo za vaše počutje dobro poskrbljeno. Nahaja se na odlični lokaciji, saj ga od mestnega jedra loči le most čez Savinjo in je v neposredni bližini tako cestne kot tudi železniške povezave.
Za vse, ki radi uživate v dobri hrani in prijetnem ambientu, se v sklopu Hotela Špica Laško nahaja restavracija in pizzerija s pestro kulinarično ponudbo.
Bivanje v Hotelu Špica Laško vam nudi neposreden dostop do sproščanja v bližnjih bazenih in wellnesu. Hotel Špica Laško je tudi odlično izhodišče za druge aktivnosti, ki vam jih ponujamo v Laškem; od kolesarjenja, pohodništva, ribolova in rekreacije tako za posameznike kot tudi športnike. Zato bomo poskrbeli za bogat, uravnotežen zajtrk, ki bo na voljo hotelskim gostom in tudi dnevnim obiskovalcem Hotela Špica Laško.
Če se odločite, da boste Laško in okolico raziskovali s kolesom, vam z veseljem sporočamo, da bo v hotelu za vaše kolo varno poskrbljeno. Hotel Špica Laško ima v svoji ponudbi tudi prostor za zaključene družbe in konferenčni prostor.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali niso dovoljene   Restavracija   Dostop do interneta 
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 93 km
Razdalja do avtoceste 93 km
Razdalja do nakupovalnega središča V bližini
Razdalja do centra mesta V bližini
Razdalja do javnega prevoza V bližini
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2020 MAiS d.d. All Rights Reserved.