Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Rogaška Slatina  /  Grand Hotel Sava

<< Nazaj

Grand Hotel Sava ****

Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina


Grand Hotel SavaGrand Hotel Sava
Grand Hotel SavaGrand Hotel Sava
Grand Hotel SavaGrand Hotel Sava
S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnih sobah LUX kot malo kje. V najboljšem hotelu Grand Hotelu Sava**** Superior imamo za vas in vaše popolno udobje nove sobe LUX v mondenem stilu Ars natura, ki ponujajo sprostitev v sozvočju z naravo. Pri nas se boste prepričali, da je lahko bivanje nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo. Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki naših maserjev, objemih termalne vode v termah Lotus, gurmanskimi užitki v naših restavracijah in sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Casino   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Fitnes   Vrt   Frizerski salon   Masaže   Parkirišče   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Bazen   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Kapacitete:
Zmogljivosti Grand hotela Sava****: 232 dvoposteljnih sob, 17 apartmajev.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 105 km (Ljubljana)
Razdalja do centra mesta 150 m
Razdalja do javnega prevoza 150 m
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.