Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Kranj  /  Hotel Brdo

<< Nazaj

Hotel Brdo ****

Predoslje 39, Kranj


Poslovni hotel Brdo leži ob robu idiličnega nekdanjega grajskega posestva, današnjega parka Brdo.  Prihod: Odhod: Odrasli: Otroci:  
 

 
?
?
Informacije o hotelu
Opis
Od glavnega mesta, Ljubljane, je oddaljen manj kot 30 kilometrov, od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika (Ljubljana) ga loči le 10 kilometrov, avtocestne povezave pa dosežete že po nekaj kilometrih.

Hotel odlikujejo vrhunsko udobje, visok nivo storitev, prijazno in strokovno visoko usposobljeno osebje, bogata ponudba nastanitvenih, gostinskih in konferenčnih programov ter sprostitvenih tretmajev v Centru dobrega počutja Vrelec Brdo.

Ponudbo hotela dopolnjujejo možnosti izvedbe raznovrstnih dogodkov v Kongresnem centru Brdo in številne prostočasne aktivnosti v parku Brdo.

Hotel Brdo pred čudovito kuliso gora in z lastnim skrbno negovanim parkom zagotavlja mir nedaleč od vsakdanjega vrveža. Naravne lepote z umetnimi jezerci, tisočerimi rastlinskimi in živalskimi vrstami ter raznoliki primerki kulturne in umetnostne dediščine nedvomno pustijo vtis.

Prostori hotela so primerni tako za vsakdanja družabna snidenja ob izbrani gostinski ponudbi kot tudi za izvedbo najrazličnejših dogodkov, srečanj in praznovanj - poslovnih ali zasebnih.
Lastnosti:
 Klimatizirano   Bar   Kongresne dejavnosti   Invalidom prijazno   Fitnes   Vrt   Masaže   Kajenje ni dovoljeno   Parkirišče   Hišne živali dovoljene   Restavracija   Sobna postrežba   Savna   Dostop do interneta   Wellness-spa ponudba 
Informacije o sobah
Lastnosti sob:
 Klimatizirano   Balkon   Minibar   Telefon   Sef   TV   TWC   Dostop do interneta 
Kapacitete:
Število sob: 77
Število ležišč: 148

Hotel Brdo v štirih nadstropjih ponuja 60 dvoposteljnih (twin) sob, 3 enoposteljne sobe s francoskim ležiščem, 12 apartmajev in 3 enoposteljne sobe, ki so prilagojene potrebam invalidov.
Informacije o lokaciji
Razdalje:
Razdalja do letališča 8 km
Razdalja do avtoceste 3 km
Razdalja do smučišča 12 km (Krvavec)
Razdalja do centra mesta 4 km
Razdalja do javnega prevoza 5 km
Komentarji
Pridružite se za oddajo komentarja

Komentarji in ocene gostov izražajo njihova osebna mnenja o nastanitvi. Njihova mnenja ne predstavljajo nujno stališč Hotel.si.

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom
Hotel.si
small cloud PMS solution
Copyright © 2019 MAiS d.d. All Rights Reserved.