Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Begunje na Gorenjskem  /  Kmečki hram "Pr' Trlej"

<< Nazaj

Kmečki hram "Pr' Trlej" 

Srednja vas 6, Begunje na Gorenjskem
Pr Trlej leži na najbolj severozahodnem delu Slovenije blizu Triglavskega narodnega parka. Ta narodni park je pravi raj s prelepimi gorskimi dolinami, visokimi vrhovi, gorskimi jezeri in rekami, slapovi, gradovi,...
Tu najdemo tudi zelo bogat in različen rastlinski ter živalski svet. Vse te lepote cenijo tudi tamkajšnji prebivalci, ki imajo bogato zgodovinsko ter kulturno dediščino.

Pr' Trlej vam postrežejo z zajtrkom, ki je sestavljen iz domačih specialitet. Prekajena šunka, ovčji sir in drugi odlični proizvodi so le košček vse hrane, ki jo pripravljamo na kmetiji. Najbolj očarljiv je seveda vonj po sveže pečenem kruhu iz kmečke peči.

Lastnosti sob:

  • Balkon
  • TV
  • TWC
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Pr Trlej lahko v zelo lepih in dobro opremljenih sobah gostijo do 40 gostov.
Na voljo je: 5 dvoposteljnih sob, 2 sobe s štirimi posteljami, 4 sobe z šestimi posteljami in 2 apartmaja za 6 oseb, ki omogočata zelo mirno in udobno nastanitev. Vsaka soba ima lastno kopalnico.

Vsaka soba pri nas ima kopalnico s tušem, spalnice pa imajo TV, balkon, mizo in stole za sprostitev.

Informacije o lokaciji

  • 30 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom