Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bled  /  Apartmaji in sobe Kocijančič

<< Nazaj

Apartmaji in sobe Kocijančič 

Selska cesta 9, Bled
Nahajamo se v naselju Dindol v mirni okolici. Nudimo vam udobno bivanje v dvoposteljnih sobah, opremljene s hladilnikom, TV-jem, lastno kopalnico s tušem in WC-jem.
Od jezera in centra smo oddaljeni slabih 10 minut hoje.
Možnosti za planinarjenje, kolesarjenje, ribolov, golf, rafting... Nudimo tudi prevoz s kočijo po Bledu z okolico in jahanje.

Pozimi je na voljo pokrito drsališče, bazen in wellness center v hotelih Golf ter Kompas, smučišče Straža, oddaljeno le 5 minut, in tekaška proga ob hiši.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče
  • Hišne živali dovoljene

Lastnosti sob:

  • Balkon
  • TV
  • TWC
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Število sob: 4/2
App.: 1/3, 2/5

Dvoposteljna soba:
- električni priključek, prhe/topla voda, umivalniki/topla voda, balkon, sušilec za lase, satelitska televizija, hladilnik, brezžični internet, tuš

Apartma za 3 osebe:
- balkon, sušilec za lase, aparat za kavo, mikrovalovna pečica, toaster, satelitska televizija, hladilnik, likalnik, pečica, brezžični internet, tuš, električni priključek, terasa, prhe/topla voda, umivalniki/topla voda, pomivalna korita

Apartma za 5 oseb:
- balkon, sušilec za lase, aparat za kavo, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, toaster, satelitska televizija, hladilnik, pečica, DVD predvajalnik, brezžični internet, tuš, električni priključek, prhe/topla voda, umivalniki/topla voda, pomivalna korita, otroška postelja

Informacije o lokaciji

  • 37 km
  • V bližini
  • 1,3 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom