Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Prekmurje  /  Hoteli Moravske Toplice  /  Aparthotel Vital***

<< Nazaj

Aparthotel Vital*** 

Delavska ulica 21, Moravske Toplice
Aparthotel Vital se nahaja v Moravskih Toplicah, ki so znane po črno termomineralni vodi in bazenskem kompleksu Terme 3000. V Aparthotelu se nahaja sedem sodobno opremljenih apartmajev in dve sobi. Nastanitve so vse klimatizirane. V Vitalu lahko gostje uporabljajo skupni večnamenski notranji prostor in letno teraso. Nastanitev nudi brezplačni internet, minimarket, samopostrežni bar, kavo na poti, lastno recepcijo, cenejše kopalne karte in vse informacije na enem mestu. Gostom je na voljo brezplačno parkirišče.
Aparthotel Vital se nahaja v Moravskih Toplicah, ki so znane po črno termomineralni vodi in bazenskem kompleksu Terme 3000. Terme 3000 nudijo 5.000 m2 vodnih površin na katerih najdete različne tobogane, termalne bazene, otroške bazene in ostalo infrastrukturo, ki vam nudi ostale nepozabne aktivnosti. Aparthotel je od Term 3000 odaljen 350 m.

Aparthotel Vital je moderne arhitekture, v katerem se nahaja sedem sodobno opremljenih apartmajev in dve sobi. Vse enote so klimatizirane, imajo lastno kopalnico s tušem, LCD televizor, hladilnik, posteljnino in brisače. Apartmaji so opremljeni s kuhinjo in z vso pripadajočo opremo. Nekatere enote imajo lasten balkon.

Gostje Aparhotela Vital lahko uporabljajo večnamenski prostor in pokrito letno teraso. Gostom je na voljo brezplačni internet po celotnem objektu, minimarket, samopostrežni bar in lastna recepcija, kjer lahko pridobijo vse potrebne informacije o lokalni turistični ponudbi ter kupijo različne kopalne karte za Terme 3000 po ugodnejših cenah. V Vitalu gostje lahko dobijo tudi najbolj popularno kavo v Sloveniji “Coffee to go”. Gostom je na voljo tudi brezplačno parkirišče ob objektu.

Gostje, ki bivajo v Aparthotelu Vital, lahko poleg popusta pri nakupu kopalnih kart, koristijo tudi ostale storitve TERM 3000 po ugodnejših cenah (polpenzion, polni penzion in kosila na bazenu).

V bližnji okolici so na voljo tenis igrišča, nogometno igrišče, golf igrišče z 18 luknjami in številna ostala infrastruktura za aktivno preživljanje prostega časa. Za ljubitelje kolesarjenja je na voljo najem koles.

Lastnosti:

  • Klimatizirano
  • Bar
  • Kongresne dejavnosti
  • Fitnes
  • Masaže
  • Kajenje ni dovoljeno
  • Parkirišče
  • Hišne živali niso dovoljene
  • Restavracija
  • Savna
  • Trgovina z darili
  • Bazen
  • Wellness-spa ponudba
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji





<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom