Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjska Bistrica  /  HOLIDAY HOUSE GORJUŠE POKLJUKA

<< Nazaj

HOLIDAY HOUSE GORJUŠE POKLJUKA 

Gorjuše 70, Bohinjska Bistrica
POČITNIŠKA -GORSKA HIŠA GORJUŠE v osrčju triglavskega narodnega parka- na Pokljuki(-Biatlon )- ob pohodniški poti »Julijana Trail« idelano za počitnice z družino ali manjše skupine, ljubitelje narave in pohodništva, kolesarstvo
Udobna lesena pasivna gorska hiša GORJUŠE namenjena za počitnikovanje v osrčju Triglavskega narodnega parka, direktno ob novi pohodiški poti »JULIJANA TRAIL«v Bohinju.
Hiša ima dve počitniški stanovanji (vsaka enota ima svoj VHOD), ki se lahko rezervirata ločeno oz. objekt kot celota do 10 oseb!
Počitniško stanovanje – ENOTA 1 je namenjena za 2 – 4 osebe in ima:v zgornjih prostorih 2 ločeni spalnici (2 dvoposteljni sobi– postelja 180x200 cm in 160 x 200 cm), v spodnjih prostorih pa dnevni prostor z jedilnim kotom -SAT-TV, kuhinjo ( toatser , hladilnki , kuhalna El. Pločša, Mikrovalovna, Kavni avtomat, Kuhalnik za vročo vodo etc..)dnevni prostor S kavčem in kaminom na trda goriva, kopalnico s tušem/WC, terraso , ležalnike in grill
Počitniško stanovanje – ENOTA 2 je namenjena za 2 – 6 osebe in ima:v zgornjih prostorih 3 ločene spalnice (2 dvoposteljni sobi– postelja 180x200 cm in 160 x 200 cm ter eno spalnico z 2 ločenima postelhama 90 x200 cm), v spodnjih prostorih pa dnevni prostor z jedilnim kotom -SAT-TV in, kuhinjo ( toatser , hladilnki , kuhalna El. Pločša, Mikrovalovna,pečica Kavni avtomat, Kuhalnik za vročo vodo etc..) , dnevni prostor s sedežno sofo in kaminom na trda goriva, kopalnico s tušem /WC, terraso , ležalnike in grill
Ogrevanje objekta oz. posameznih enot je možno s kaminom na trda goriva oz. z električnimi paneli. Ogrevanje na elektriko se plača po porabi extra (števec) 1 kW-0,30 €.
Oatla poraba el. Energije je v ceno dnevenga najema vključena.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Kajenje ni dovoljeno
  • Parkirišče
  • Hišne živali niso dovoljene
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

  • 50 km
  • 20 km
  • 8 km
  • 9 km
  • 3 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom