Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Goriška  /  Hoteli Idrija  /  Hotel Kendov Dvorec

<< Nazaj

Hotel Kendov Dvorec 

Na griču 2, Idrija
Kendov dvorec leži v središču Spodnje Idrije na majhni vzpetini na desnem bregu reke Idrijce. V mirnem in urejenem okolju gostom ponuja razkošje in eleganco ujeto z domačnostjo in človeško toplino.

Lastnosti:

  • Kongresne dejavnosti
  • Vrt
  • Hišne živali dovoljene
  • Restavracija
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Število sob *****: 11
Število postelj: 23
Dvoposteljne: 9
Troposteljne: 1
Nekadilske: 11
Junior suite: 1

Informacije o lokaciji

  • 75 km
  • 3,6 km (Vojsko)
    37,2 km (Javornik)
  • 4 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom