O portalu Hotel.si

Na Hotel.si lahko izbirate med bogato ponudbo več kot 600 hotelov in drugih nastanitev po vsej Sloveniji. Uporabniku omogoča enostavno iskanje prostih namestitev glede na lokacijo in ceno, na enem mestu, in sicer od mestnih, poslovnih, luksuznih hotelov pa vse do apartmajev in zdravilišč.

Na Hotel.si najde uporabnik informacije o slovenskih hotelih ter izvede takojšnjo rezervacijo za izbrano število hotelov. Portal omogoča hiter pregled hotelskih namestitev po slovenskih regijah. Glede na to, lahko zainteresirani enostavno poizveduje po rezervaciji (potrditev po poizvedovanju) ali izvede on line rezervacijo direktno v hotel, kateri sledi takojšnja potrditev (takojšnja potrditev rezervacije).

Hotelski rezervacijski portal je z izbranimi hoteli* neposredno povezan - z varnim in enostavnim vmesnikom dosega proste zmogljivosti hotelov - kar pomeni, da omogoča takojšnje in dokončne rezervacije. Za izbrane hotele lahko najdete tudi vroče ponudbe.

Hotel.si je učinkovit hotelski rezervacijski portal za vsakogar, ki išče namestitev v Sloveniji.

*Za nekatere hotele je storitev online rezervacije na voljo prek zunanjega dobavitelja in ne sodi pod rezervacijske sisteme Hotel.si.

Hotel.si ponuja avtomatiziran online rezervacijski proces za slovenske nastanitve že od leta 2005 in je med prvimi slovenskimi turističnimi portali, ki delujejo na tem področju. Poleg online rezervacij za vse slovenske nastanitve, je na hotel.si na voljo tudi ponudba online rezervacij za počitniške pakete, hotele, letalske vozovnice in vozila za najem po vsem svetu.

Hotel.si je mogoče najti na naslednjih spletnih naslovih:

Lastnik in upravitelj hotelskega rezervacijskega portala hotel.si je podjetje
MAiS Informacijski sistemi d.d., ki razvija in vzdržuje svoj lastni booking sistem.

Upravljalci portala hotel.si ne omogočamo rezervacij ali povpraševanj po telefonu oziroma faksu. Vse rezervacije se izvedejo zgolj prek spletnih strani portala po avtomatiziranem procesu ali s posredovanjem vašega povpraševanja v hotel. Vsa potrebna orodja in informacije so na voljo na portalu.