Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Kranjska Gora  /  Hotel Špik

<< Nazaj

Hotel Špik 

Jezero 21, Kranjska Gora
Vrednost ter lepota narave se odražata v zgodbi hotela. Celotna ponudba hotela Špik temelji na edinstvenem naravnem alpskem okolju, kjer je poudarjen trajnostni značaj in zavedanje lepot narave in tradicije. Pomembne vrednote predstavljajo stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika. Torej skrb za kakovost življenja.
Jutranjo kavico si bodo gostje lahko privoščili v kavarnici, kjer bo na voljo pestra ponudba toplih napitkov in slaščic iz naše domače slaščičarne.

V prekrasnem ambientu ala carte restavracije z odprtim pogledom na Špik bodo gostje lahko okušali kulinariko, ki bo temeljila na slovenskih jedeh z mediteranskim pridihom.


Hotel Špik nudi kar štiri dvorane, ki so primerne tako za organizacijo poslovnih in izobraževalnih kot tudi družabnih dogodkov. Velika dvorana s 170 sedeži, banketna dvorana s 40 sedeži ter dve manjši dvorani s 30 sedeži, so opremljene z moderno tehnično opremo ter imajo dnevno svetlobo.

Zaradi bogate dodatne ponudbe (športna infrastruktura, wellness center, vinoteka) ter naravnih danosti pa je idealna lokacija za zaključene skupine, katerim nudimo tudi pester animacijski program.


Svet vodnih užitkov Špik se razprostira na 250 m2 in vam ponuja sprostitveni bazen, v katerem se boste lahko masirali pod slapom in na klopeh z masažo, za aktivne plavalce plavalni bazen s protitokom ter otroški bazen z igrali. Počitku se boste lahko predali na odprti terasi.

Svet savn je raj za sproščanje. Zajema finsko, zeliščno in turško savno, kjer se dnevno izvajajo različni programi. Ohladite se lahko v ledeni jami in ohlajevalnem bazenu, zmasirate v masažnem bazenu in se sprostite na udobnih ležalnikih.

Lastnosti:

 • Bar
 • Kongresne dejavnosti
 • Fitnes
 • Parkirišče
 • Restavracija
 • Bazen
 • Wellness-spa ponudba

Lastnosti sob:

 • Balkon
 • Minibar
 • Telefon
 • TV
 • TWC
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Obnovljeni hotel s 3 zvezdicami razpolaga s 60 sobami.
Opremljene so s tušem, WC, SAT, TV, telefonom in mini barom.

Prijazen in povsem novo zgrajeni del s 4 zvezdicami razpolaga s 56 sobami (2 antiseptični) ter dvema hotelskima suitama.
Opremljene so s tušem, WC, SAT, TV, telefonom, mini barom, vse sobe imajo balkon.

Informacije o lokaciji

 • 66 km
 • 5 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom