Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Cerklje na Gorenjskem  /  Dvor Jezeršek

<< Nazaj

Dvor Jezeršek 

Zgornji Brnik 63, Cerklje na Gorenjskem
Dobrodošli v družinskem hotelu Dvor Jezeršek!

Lastnosti:

  • Kongresne dejavnosti
  • Vrt
  • Parkirišče
  • Restavracija

Lastnosti sob:

  • Telefon
  • TV
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Število sob: 18
Število postelj: 39

Hotelski del Dvora Jezeršek se ponaša s 14 moderno opremljenimi sobami in 4 starinsko opremljenimi sobami, ki se nahajajo v starem delu domačije. Te sobe so opremljene s pohištvom, ki smo ga našli na domačiji pred prenovo, tako da v sebi še vedno nosijo pridih kulturne dediščine nekdaj veličastne in premožne domačije.

Skupno hotel sprejme 39 gostov. Primeren je tako za poslovne goste kot tudi za družine in posameznike, ki cenijo stik z naravo, tradicijo, slovensko kulinariko ter neskončne možnosti aktivnega preživljanja prostega časa.

Informacije o lokaciji

  • 3 km
  • 4 km (Krvavec)
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom