Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Kranjska Gora  /  Pr' Gavedarjo Sobe z zgodbo ' Design Rooms

<< Nazaj

Pr' Gavedarjo Sobe z zgodbo ' Design Rooms 

Podkoren 72, Kranjska Gora
Edinstvena kulturna dediščina s Sobami z zgodbo Pr' Gavedarjo se nahaja v idilični vasici Podkoren, biserom Zgornjesavske doline in okolice Kranjske Gore.
Sobe govorijo zgodbe, ekološke smernice in zgodbo kulturne dediščine smo vtisnili v enkraten dizajn ter dopolnili z modernimi elementi za enkratno udobje gostov. V skrbno prenovljeni domačiji danes najdemo domačnost in udobje, povezano z vizualno dovršenostjo prostora, uporabo naravnih materialov ter slovensko kulturno dediščino, ki veje iz elementov bivanja na vsakem koraku. Tu boste začutili pristno domačnost in ljubko elegantnost, vtisnjeno v vsako podrobnost in skupaj boste preživljali neponovljive občutke in trenutke sproščenosti in udobja.

Lastnosti:

  • Parkirišče
  • Hišne živali niso dovoljene
  • Dostop do interneta

Lastnosti sob:

  • TV
  • TWC
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Število sob: 5

Informacije o lokaciji

  • 69 km
  • 2 km
  • 300 m
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom