Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Kranjska Gora  /  Hotel Miklič

<< Nazaj

Hotel Miklič 

Vitranška 13, Kranjska Gora
Ob vznožju Vitranca, tik ob smučišču, se nahaja družinski Hotel Miklič, ki se ponaša s štirimi zvezdicami.
Hotel je bil zgrajen leta 1993. Je sodobno opremljen, pohvali se lahko z odlično restavracijo, znano prek meja, s sobami s prelepim razgledom na okoliške gore in prijaznim osebjem, ki bo poskrbelo, da vam bivanje v hotelu ostane v lepem spominu. Prenočitvena ponudba je prilagojena željam in potrebam posameznika.

Lastnosti:

  • Fitnes
  • Vrt
  • Parkirišče
  • Savna
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
17 sob različnih velikosti od tega 3 družinske sobe z dvema ločenima spalnicama in dnevnim prostorom

Informacije o lokaciji

  • 70 km
  • 50 m
  • 1 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom