Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Zgornje Gorje  /  Šport Hotel Pokljuka

<< Nazaj

Šport Hotel Pokljuka 

Goreljek 103, Zgornje Gorje
Šport hotel Pokljuka se nahaja v osrčju Pokljuške planote in se ponaša z odlično lego, ki je primerno izhodišče za pohodniške ture ali samo sprehode po Pokljuki.
Naravoslovna posebnost Pokljuške planote (1300 m), ki je del Triglavskega narodnega parka, so visoka barja z redkimi rastlinskimi vrstami in prostranimi gozdovi. Prijetne stezice brez večjih vzponov nas pripeljejo na vrhova Viševnik in Lipanski vrh. Da bo učinek še popolnejši, si lahko med prijetno hojo po širnih gozdovih, polnih svežega zraka, naberemo še gob in drugih gozdnih sadežev.

Skozi zelene pokljuške gozdove nas cesta pripelje do Šport hotela, ki nam s svojimi na novo urejenimi sobami, restavracijo, kavarno nudi sproščeno bivanje sredi nedotaknjene narave. V bližnji prihodnosti nameravamo urediti tudi wellness center. Ob hotelu je urejeno smučišče, primerno za manj zahtevne smučarje. V neposredni bližini hotela so urejene tekaške proge.

Na 1300 m nadmorske višine najdete nadvse primeren kraj za priprave športnikov. Šport hotel nam v svoji notranjosti in bližnji okolici daje možnost za urejeno vadbo.- Zahtevnejši planinci, alpinisti, športniki, ki si želijo popolnejši stik z naravo, se lahko podajo na alpinistične odprave. Trdna volja športnika v pogojih kot jih nudi Pokljuka z gozdovi, polnimi kisika ter primernimi športnimi tereni, pripelje športnika do želenih uspehov.

Lastnosti:

 • Kongresne dejavnosti
 • Parkirišče
 • Hišne živali dovoljene
 • Restavracija
 • Kajenje dovoljeno
 • Dostop do interneta

Lastnosti sob:

 • Balkon
 • Sef
 • TWC
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Število sob: 39
Število ležišč: 120

Informacije o lokaciji

 • 55 km
 • v bližini
 • 19 km (Bled) , 15 km (Zgornje Gorje)
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom