Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bled  /  Apartma Marjana Lavrič

<< Nazaj

Apartma Marjana Lavrič 

Gregorčičeva 27, Bled
Apartma (60 m2) s spalnico, kopalnico, dnevno sobo in kuhinjo ter balkonom, primeren za 2 – 4 osebe z ločenim vhodom in svojim parkirnim mestom, se nahaja v mirnem in urejenem okolju, oddaljen od centra Bleda 5 minut in od jezera 10 minut peš.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče

Lastnosti sob:

  • Balkon
  • TWC
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
App.: 1/4 (2+2)

Informacije o lokaciji

  • 37 km
  • V bližini
  • V bližini
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom