Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Štajerska  /  Hoteli Logarska dolina - Solčava  /  Vila Palenk

<< Nazaj

Vila Palenk 

Logarska dolina 10, Solčava, Logarska dolina - Solčava
Vila Palenk je prijeten in udoben hotel, grajen v planinskem stilu, ki zaradi svojevrstnega izgleda privablja goste skozi vso leto. Vila Palenk *** je depandansa Hotela Plesnik ****. Od hotela je oddaljena le za dober korak ali dva.
Gostje depandanse Vile Palenk *** se lahko sproščajo v Wellness centru Hotela Plesnik ****.

Kulinarika – v restavraciji Hotela Plesnik **** in Lovski sobi boste lahko poskusili domače in mednarodne specialitete. V baru hotela prirejamo tudi manjše koncerte klasične in zabavne glasbe, pripravimo srečanje s posebnimi gosti in še kaj.

Dodatna ponudba v sklopu Hotela Plesnik ****.

Lastnosti sob:

  • Balkon
  • Telefon
  • TV
  • TWC
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
- 11 prostornih in udobnih sob
- možnost bivanja v družinskem apartmaju
- kopalnica s prho ali kadjo
- večina sob ima balkon
- direkten telefon
- kabelska TV
- sobni copati, fen

Informacije o lokaciji

  • 68 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom