Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjsko jezero  /  Počitniška hiša Voje

<< Nazaj

Počitniška hiša Voje 

Stara Fužina, Bohinjsko jezero
Počitniška hiška se nahaja v osrčju Triglavskega narodnega parka, na 692 m nadmorske višine v čudoviti alpski dolini Voje. Stoji na robu gozda na samem in je primerna predvsem za ljubitelje miru in samote. Ponuja razgled na okoliške gore. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, vključno s kolesarjenjem, pohodništvom in ribolovom.

V pritličju počitniške hiške je na voljo kuhinja skupaj z dnevnim prostorom, kjer je tudi TV ter kopalnica s prho. Za brisače in posteljnino je poskrbljeno. V mansardi se nahajajo skupna ležišča za 4 do 5 oseb. Oskrba z elektriko je mogoča samo s pomočjo agregata in sončnih celic. Tuš, hladilnik (brez zamrzovalnika) in štedilnik delujejo na plin. Wifi ni na voljo. Voda je pitna.
Sprostite se lahko na velikem vrtu z odprtim ognjiščem, kjer je tudi zunanji tuš. Zraven hišice stoji skedenj. Cesta pripelje vse do hiške, kjer je brezplačno parkirišče v sklopu nastanitve.
V zimskem času zaradi velike količine snega hiške ne oddajamo, razen izjemoma po dogovoru, ker je dostopna samo peš ali na smučeh.

Lastnosti sob:

  • TWC
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Spletna stran hotela:
https://tdbohinj.si

Informacije o lokaciji

  • 60 km
  • 4 km
  • 35 km
  • 4 km
  • 10 km
  • V bližini
  • 4 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom