Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjsko jezero  /  Apartma Svenšek

<< Nazaj

Apartma Svenšek 

Ribčev Laz 74, Bohinjsko jezero
Nastanitev apartma Svenšek se nahaja v Triglavskem narodnem parku, 200 m od Bohinjskega jezera in trgovine, od Smučarskega centra Vogla le 5 km, od vodnega parka pa 6 km.

Hiša ponuja nastanitveno enoto z opremo za samostojno pripravo hrane in brezplačnim brezžičnim internetom v vseh prostorih. Apartma vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z grelnikom vode, aparatom za pripravo kave, mikrovalovno pečico in hladilnikom. Enota vključuje lastno kopalnico s tušem ali prho. Iz apartmaja lahko iz balkona uživate v pogledu na gore in vrt.

V sklopu nastanitve so na voljo vrt z vrtno garnituro, oprema za peko na žaru, otroška igrala in brezplačno parkirišče.

Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Gostom je na voljo brezplačen Ski Bus do smučišč in po vaseh po Bohinju.
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom