Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjska Bistrica  /  Počitniška hiša Gorjuše Pokljuka

<< Nazaj

Počitniška hiša Gorjuše Pokljuka 

Gorjuše 70, Bohinjska Bistrica
Udobna lesena pasivna gorska hiša GORJUŠE namenjena za počitnikovanje v osrčju Triglavskega narodnega parka, direktno ob novi pohodiški poti »JULIJANA TRAIL« v Bohinju.

Hiša ima dve počitniški stanovanji (vsaka enota ima svoj VHOD), ki se lahko rezervirata ločeno oz. objekt kot celota do 10 oseb!

Počitniško stanovanje – ENOTA 1 je namenjena za 2 – 4 osebe in ima: v zgornjih prostorih 2 ločeni spalnici (2 dvoposteljni sobi– postelja 180x200 cm in 160 x 200 cm), v spodnjih prostorih pa dnevni prostor z jedilnim kotom -SAT-TV, kuhinjo ( toatser , hladilnki , kuhalna El. Plošča, Mikrovalovna, Kavni avtomat, Kuhalnik za vročo vodo etc..)dnevni prostor S kavčem in kaminom na trda goriva, kopalnico s tušem/WC, terraso , ležalnike in grill
Počitniško stanovanje – ENOTA 2 je namenjena za 2 – 6 osebe in ima:v zgornjih prostorih 3 ločene spalnice (2 dvoposteljni sobi– postelja 180x200 cm in 160 x 200 cm ter eno spalnico z 2 ločenima postelhama 90 x200 cm), v spodnjih prostorih pa dnevni prostor z jedilnim kotom -SAT-TV in, kuhinjo ( toatser , hladilnki , kuhalna El. Pločša, Mikrovalovna,pečica Kavni avtomat, Kuhalnik za vročo vodo etc..) , dnevni prostor s sedežno sofo in kaminom na trda goriva, kopalnico s tušem /WC, terraso , ležalnike in grill

Ogrevanje objekta oz. posameznih enot je možno s kaminom na trda goriva oz. z električnimi paneli. Ogrevanje na elektriko se plača po porabi extra (števec) 1 kW-0,30 €. Ostala poraba el. Energije je v ceno dnevnega najema vključena.
.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče
  • Dostop do interneta

Lastnosti sob:

  • Balkon
  • TV
  • TWC
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

  • Bohinjska Bistrica
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom