Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjska Bistrica  /  Apartmaji Žvan***

<< Nazaj

Apartmaji Žvan*** 

Bitnje 14 a, Bohinjska Bistrica
Apartmaja Žvan v majhni vasi Bitnje v bližini Bohinjske Bistrice je blizu Vodnega parka Bohinju. Naša apartmaja se nahajata tik pod plezališčem in blizu Save Bohinjke in Ajdovskega gradca ter nove kolesarske poti, ki vodi do Stare Fužine in Bohinjskega jezera. Apartmaja sta nova in sta primerna za družine z otroki, goste z domačimi živalmi, ribiče, pohodnike in plezalce.

Apartmaja se nahajata na sončni in mirni lokaciji na koncu majhne vasice Bitnje tik pod plezališčem in blizu Save Bohinjke in Ajdovskega Gradca. V svoji ponudbi imamo dva udobno in moderno opremljena apartmaja. Nudimo en apartma za 6 oseb z dvema triposteljnima sobama, sodobno opremljeno kuhinjo in kopalnico. Drugi apartma je primeren za 3 osebe, ena spalnica.
V apartmaju za 6 oseb je TV, kabelska TV, internet, telefon, centralno ogrevanje, pralni in sušilni stroj, likalnik, dodatno ležišče za otroka in sušilec za lase.
Hišni ljubljenčki so dovoljeni. Nudimo nočitve z zajtrkom, gostje imajo možnost najema koles.
Z balkona je čudovit pogled na spodnje bohinjske gore: Lisc, Črna prst, Rodica ... Pred hišo je gugalnica in igrišče s košem. Naši gostje lahko posedijo v senci na vrtu in pečejo na žaru ali pa si sposodijo kolesa. Gostje se lahko sprehodijo po bližnji okolici v zavetju gozdov in Save Bohinjke.
Nudimo:
- naša lokacija je v bližini plezalne stene, v bližini Save Bohinjke
- naši apartmaji imajo balkone s pogledom na vrt in bližnje bohinjsko tolminske gore
- najem koles, zajtrk, svežo domačo zelenjavo,
- gostje lahko kupijo domače dobrote: kruh, marmelade, jajca, salame...., in rokodelske izdelke z znamko Bohinjsko
- turistično vodenje, saj sem regionalna turistična vodnica za Julijske Alpe, čebelarska turistična vodnica

Naša vas je v neposredni bližini novozgrajene kolesarske poti do Bohinjskega jezera in ribičem dobro poznano Savo Bohinjko. V Savi se je mogoče poleti tudi ohladiti. Pozimi imajo gostje možnost za tek na smučeh ali smučanja na bližnjih smučišči: Vogel, Senožeta in Soriška planina in uživati v Vodnem parku Bohinj. V okolici so tudi dobre gostilne, trgovine, pošta, banka, lekarna. Naš apartma je primeren za družine z otroki, goste z domačimi živalmi, ribiče, pohodnike in plezalce.

Lastnosti:

 • Vrt
 • Parkirišče
 • Hišne živali dovoljene
 • Dostop do interneta

Lastnosti sob:

 • Balkon
 • TV
 • TWC
 • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

 • 55 km
 • 8 km
 • 25 km
 • 1 km
 • 12 km
 • 1 km
 • 500 m
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom