Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjsko jezero  /  Apartma Zalokar Henrik

<< Nazaj

Apartma Zalokar Henrik 

Stara Fužina 107, Bohinjsko jezero
Apartma Henrik Zalokar se nahaja v Bohinju, zraven potoka na mirnem območju Triglavskega narodnega parka, 6 km od smučišča Vogel. Ponuja brezplačen brezžični internet, pogled na gore in brezplačno zasebno parkirišče.

Apartma z opremo za samostojno pripravo hrane vključuje kuhinjo s pečico, hladilnikom in kuhalno ploščo, zasebno kopalnico, brisače, posteljnino.

Nastanitev leži 5 min hoje od trgovine z živili in 10 min hoje od Bohinjskega jezera. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, kot so smučanje, ribolov in pohodništvo.
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom