Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjsko jezero  /  Apartmaji Štros Fanika

<< Nazaj

Apartmaji Štros Fanika 

Stara Fužina 168, Bohinjsko jezero
Apartmaji Štros z opremo za samostojno pripravo hrane se nahajajo v Bohinju, le 5 min vožnje od Bohinjskega jezera. Brezplačen brezžični internet je dostopen povsod, sprostite pa se lahko na opremljeni terasi ob vrtu.

Vsak preprosto opremljen apartma vključuje satelitsko televizijo, zasebni vhod in lastno kopalnico s kadjo ali prho.

Jedi si lahko pripravite v opremljeni kuhinji s pečico, kuhalno ploščo in pomivalnim strojem. Za vaše udobje pa je prav tako na voljo oprema za peko na žaru.

V okolici lahko smučate, kolesarite in se odpravite na pohodniški izlet. Nastanitev nudi brezplačno zasebno parkirišče.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom