Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjska Bistrica  /  Apartmaji Jože Sušnik

<< Nazaj

Apartmaji Jože Sušnik 

Brod 2, Bohinjska Bistrica
Apartmaji Sušnik se nahajajo v Bohinju na Gorenjskem, 10 km od smučišča Vogel. Informacijski center Triglavskega narodnega parka je oddaljen 7 km od apartmajev. Internetna WiFi povezava je zelo dobra. Namestitev je opremljena s televizijo z ravnim zaslonom. Apartmaji imajo kuhinjo, opremljeno s hladilnikom in štedilnikom. Vsak apartma ima zasebno kopalnico s tušem ter sušilnikom za lase. Na voljo je prostor za peko na žaru in shramba za smučarsko opremo. Brezplačno privatno parkirišče je na voljo vsem gostom v apartmaju. Apartmaji imajo tudi teraso, oz. balkon. Lahko igrate namizni tenis, na voljo je tudi najem koles. Najbližje letališče je Letališče Jožeta Pučnika, oddaljeno 54 km od nastanitve.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče
  • Dostop do interneta

Lastnosti sob:

  • Balkon
  • TV
  • TWC
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom