Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjska Bistrica  /  Apartmaji Alpski cvet - Apartmaji Gorenc

<< Nazaj

Apartmaji Alpski cvet - Apartmaji Gorenc 

Rožna ulica 2, Bohinjska Bistrica
Nastanitveni objekt se nahaja v Bohinjski Bistrici, 500 m od Vodnega parka s savnami in bazeni. Smučišče Vogel je oddaljeno 11 km, Bohinjsko jezero pa 6 km.

Apartmaji so dobro opremljeni za samostojno pripravo hrane in nudijo brezplačen brezžični internet. Vsi imajo lastno kopalnico s tušem. Iz sob lahko uživate v pogledu na gore in vrt.
V sklopu nastanitve so na voljo vrt, oprema za peko na žaru in brezplačno parkirišče.

Bližnja okolica nudi priložnosti za ribolov, pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh.

Gostom je na voljo brezplačen Ski Bus do smučišč in po vaseh po Bohinju.

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana pa je oddaljeno 54 km.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče
  • Dostop do interneta

Lastnosti sob:

  • Balkon
  • TV
  • TWC
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

  • Bohinjska Bistrica
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom