Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjsko jezero  /  Počitniška hiša Uskovnica

<< Nazaj

Počitniška hiša Uskovnica 

Srednja vas, Bohinjsko jezero
Počitniška hiška Uskovnica se nahaja v mirnem delu Triglavskega narodnega parka na planini Uskovnica, ki je odlična izbira za ljubitelje pohodništva. Nahaja se 8,5 km stran od Bohinjskega jezera.

Hiška je na idealni lokaciji za pohodništvo, kolesarjenje in raziskovanje Triglavskega narodnega parka
Počitniška hiša je oddaljena 200m od planinske koče na Uskovnici. Dostop do nastanitve je možen iz Srednje vasi, 7km po gozdni cesti ter iz Rudnega polja (biatlonski center Pokljuka) prav tako po gozdni cesti (5,4km).
Hiška ponuja čudovit vrt, predel za peko na žaru, brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče.
Nastanitev ima 2 spalnici, kopalnico s prho, popolnoma opremljeno kuhinjo, TV z ravnim zaslonom, balkon in teraso. Gostje lahko uporabljajo tudi opremo za peko na žaru.

Hiška ponuja prekrasne razglede na okoliške hribe, kar vam omogoča resnično sprostitev v naravi.

Počitniška hiška Uskovnica je odlična izbira za tiste, ki si želijo pobegniti od vsakodnevnega vrveža in uživati v mirni okolici obdanem z naravo.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom