Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjsko jezero  /  Počitniška hiša Uskovnica

<< Nazaj

Počitniška hiša Uskovnica 

Srednja vas, Bohinjsko jezero
Nastanitev Počitniška hiška Uskovnica se nahaja na mirni lokaciji Triglavskega narodnega parka na planini Uskovnica, na območju, kjer lahko uživate v pohodništvu. Od Bohinjskega jezera je oddaljena le 8,5 km. Počitniška hiška ponuja vrt, predel za peko na žaru, brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče.
Nastanitev vključuje 2 spalnici, kopalnico s prho ter popolno opremljeno kuhinjo, TV z ravnim zaslonom, balkon in teraso. V sklopu nastanitve lahko uporabljate opremo za peko na žaru. Celotna hiška nudi prelepe razglede na okoliške hribe.

Lastnosti:

  • Vrt
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom