Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Izola  /  Artemus apartments Karliva

<< Nazaj

Artemus apartments Karliva 

Oktobrske revolucije 41, Izola
Nastanitve Artemus apartments Karliva so locirane na odlični, mirni lokaciji nekaj minut hoje od središču mesta Izola, plaže Sansimon in Marine. Idealne so za intimno razvajanje v dvoje, družinske počitnice ali aktivne popotnike, ki želijo spoznavati lepote slovenske Istre.
Nudimo udobno nastanitev v treh različnih apartmajih od 38 do 45 m2 s teraso. Pred objektom je zagotovljeno zasebno parkirišče in prostor za shranjevanje koles in drugih počitniških rekvizitov. Le nekaj sto metrov od nastanitve se nahaja plaža Sansimon, Delfin, marina, središče mesta Izola in vse ostalo za prijetno bivanje. Vsak apartma sprejme do največ 4 oseb oziroma do 3 osebi APP3. Vse enote imajo lastne sanitarije in so v celoti opremljene vključujoč s kuhinjskim inventarjem, posteljnino itd.. Hišni ljubljenčki so dobrodošli po predhodnem dogovoru.
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
ID hotela 115185

Informacije o lokaciji

  • 72 km
  • 670 m
  • 2 km
  • 350 m
  • 900 m
  • 300 m
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom