Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Istra  /  Hoteli Piran  /  Artemus apartments Music

<< Nazaj

Artemus apartments Music 

Levstikova 10, Piran
Nastanitve Artemus apartments Music so locirane na odlični lokaciji v središču mesta Piran ob Zelenjavnem trgu in pogledom na morje iz ostrešne terase apartmaja. Idealne so za intimno razvajanje v dvoje, družinske počitnice ali aktivne popotnike, ki želijo spoznavati lepote slovenske Istre.
Nudimo udobno nastanitev v štirih različnih enotah od 30 do 82 m2. Od tega dva sodobno opremljena studia in apartma. Parkiranje vozila je možno v parkirni hiši Arze in Fornače kjer je na razpolago tudi polnilna postajo za električna vozila. Le nekaj metrov od objekta se nahaja Tartinijev trg, mestna plaža, Piranska riva s gostinsko ponudbo in vse ostalo za prijetno bivanje. Apartma sprejme do največ 6 oseb oziroma do največ 4 osebe vsak studio. Vse enote imajo lastne sanitarije in so v celoti opremljene vključujoč s kuhinjskim inventarjem, posteljnino itd.. Hišni ljubljenčki so dobrodošli po predhodnem dogovoru.
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
ID hotela 120696

Informacije o lokaciji

  • 80 km
  • 100 m
  • 7 km
  • 5 m
  • 0 m
  • 50 m
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom