Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Goriška  /  Hoteli Tolmin  /  Kamp Labrca - Cona 1

<< Nazaj

Kamp Labrca - Cona 1 

Volče 87c, Tolmin
Kamp Labrca Tolmin se nahaja na fantastični lokaciji tik ob reki Soči, ponuja čudovito plažo in pogled na okoliške hribe. Kamp ima lep in urejen sanitarni blok, prostor za pranje in čiščenje posode, prostor za druženje, lastno restavracijo in športni center za rafting, canyoning, kajak izlete in team building programe. Od 23.00 do 7.00 je potrebno upoštevati nočni mir.
Kamp - šotorišče Labrca v Tolminu je prava destinacija za vse, ki se želijo sprostiti v objemu neokrnjene narave in hkrati iščejo nepozabno avanturo! Nahajamo se tik ob reki Soči, ki je priljubljena destinacija za športne aktivnosti, kot so rafting, kajak, kolesarjenje ali pohodništvo. Če nimate svojega šotora, si za vaše udobno bivanje lahko izposodite šotor za dve osebi, ki je opremljen z udobno blazino. Pri nas boste zagotovo našli popolno kombinacijo adrenalinskih doživetij in neokrnjene narave, kjer se boste spočili in napolnili z energijo.

Poleg tega imajo naši gostje poseben popust za vse športne aktivnosti, vključno z raftingom, kajakom in canyoningom. Mnoge razveseli tudi dejstvo, da si lahko izposodite različne športne rekvizite, kot so SUP, kajak, mini raft, MTB klasik ali e-bike. Da vam polepšamo doživetje izvajamo tudi prevoze nazaj v kamp. Po napornem dnevu vabljeni, da obiščete našo okrepčevalnico in si privoščite eno izmed okusnih jedi. Strežemo tudi zajtrk in sicer vsak dan med 8:00 - 10:00.

V kampu Labrca vam nudimo potrebno udobje, kot so tuši, wc-ji, pomivalnica, skupna kuhinja, internet in parkirišče. Žal pa nimamo urejenega prostora za izpust umazane vode in praznjenje kemičnih wc-jev avtodomov. Prepovedano je kurjenje ognja zunaj urejenih kurišč.

Kamp Labrca je odprt od 1. aprila do 30. septembra, vendar smo prilagodljivi in se lahko dogovorimo tudi za druge termine. Enostavno se prijavite in registrirajte na naši spletni strani, da bo ob vašem prihodu že vse urejeno in pripravljeno za vaše udobno bivanje. S tem si boste zagotovili prosto kampirno mesto ob vašem prihodu.

Prosimo vas, da upoštevate nočni mir od 23:00 do 7:00. Dobrodošli v kampu Labrca!

Lastnosti:

 • Bar
 • Parkirišče
 • Hišne živali dovoljene
 • Restavracija

Lastnosti sob:

 • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
ID hotela 101887

Informacije o lokaciji

 • 70 km
 • v bližini
 • 45 km
 • 1 km
 • 45 km
 • 2 km
 • 2 km
<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom