Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjsko jezero  /  Počitniška hiša Taler

<< Nazaj

Počitniška hiša Taler 

Ukanc 61, Bohinjsko jezero
Počitniška hiša Taler se nahaja v samem srcu Triglavskega narodnega parka, pravljični deželi Zlatoroga, le nekaj korakov od čudovitega Bohinjskega jezera. Ta idilična hiška ponuja popolno zatočišče za vse, ki želijo pobegniti od mestnega vrveža in uživati ob žvrgolenju ptičkov, v samem srcu narave.
Počitniška hiška ima prostora za pet oseb. Ima dve spalnici, ki se nahajata v prvem nadstropju. V eni spalnici je zakonska in enojna postelja, v drugi spalnici pa sta dve enojni postelji. V pritličju je dnevna soba, prenovljena kopalnica in popolnoma opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico, hladilnikom, grelnikom vode, pečico in aparatom za pripravo kave.

V sklopu nastanitve je na voljo tudi vrt z otroškimi gugalnicami in kaminom z opremo za peko na žaru. Ponuja brezplačen internet in parkirišče.

Okolica ponuja številne možnosti za aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo, kolesarjenje, jahanje in ribolov. Od smučišča Vogel je oddaljeno le 500 metrov, kjer se v vsakem letnem času najde za vsakogar nekaj. V bližini se nahaja tudi restavracija in avtobusna postaja. V zimskem in poletnem času so na voljo tudi brezplačni avtobusni prevozi po vaseh po Bohinju

Lastnosti sob:

  • TV
  • TWC
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV
Spletna stran hotela:
https://tdbohinj.si

Informacije o lokaciji

  • 68 km
  • 100 m
  • 39 km
  • 4 km
  • 400 m
  • Bohinjska Bistrica
  • 200 m




<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom