Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Srednja vas v Bohinju  /  Apartmaji Julia

<< Nazaj

Apartmaji Julia 

Bohinjska Češnjica 98, Srednja vas v Bohinju
Apartmaji JULIA se nahajajo v mirnem okolju Bohinjske Češnjice, le nekaj kilometrov od Bohinjskega jezera. Na voljo imamo 2 apartmaja:

- Apartma Sivka je studio, nahaja se v pritličju in ima lasten vhod. V apartmaju je zakonska postelja, kuhinja, kopalnica s tušem in WC-jem in jedilni kot.

Studio Apartma Sivka nudi: tuš / WC, kuhinjska oprema (kuhinjski pribor, posoda...), štedilnik (steklokeramični), hladilnik (veliki hladilnik z zamrzovalnikom), posteljnina, brisače, LCD TV s kabelskimi programi, brezplačni brezžični (WiFi) internet, ogrevanje, možnost koriščenja velike zelenice za igre, brezplačno parkirišče ob apartmajih, domače živali niso dovoljene.


- Apartma JAVOR: V dveh ločenih spalnicah z zakonskima posteljama lahko prespijo štiri osebe. Po dogovoru nudimo 2 dodatni ležišči z doplačilom. Apartma ima še veliko kuhinjo z jedilno mizo in dnevnim kotičkom, kjer se lahko na kavču gostje sprostijo ob gledanju televizije ali igranju videoiger. Kopalnica ima tuš in masažno kad. Na terasi pred apartmajem pa se gostje sprostijo na udobnih ležalnikih ob lepem razgledu na okoliške travnike in gore.

Apartma JAVOR nudi: Kuhinjska oprema (kuhinjski pribor, posoda), električni grelnik vode, mikrovalovna pečica, steklokeramično kuhališče, pečica za pečenje, pomivalni stroj, večji hladilnik z zamrzovalnikom, posteljnina, brisače, tuš / kad z masažo za noge, WC, terasa z dvema ležalnikoma in jedilnim prostorom, LCD TV s kabelskimi programi, igralna konzola Playstation z veliko igrami, brezplačni brezžični (WiFi) internet, možnost koriščenja velike zelenice za igre, brezplačno parkirišče ob apartmajih.  Nastanitev sprejema tudi kužke.




V neposredni bližini apartmajev je asfaltirana kolesarska steza, ki poteka do obale Bohinjskega jezera in naprej do Bohinjske Bistrice. Za vse pohodnike, pa so apartmaji JULIA izvrstno izhodišče za lažje ali težje pohode po okoliških hribih in gorah. V zimskem času v bližini apartmajev deluje urejeno družinsko smučišče Senožeta, za vse zahtevnejše smučarje pa le nekaj kilometrov oddaljeno visokogorsko smučišče Vogel do katerega se povzpnete z nihalko.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče
  • Dostop do interneta

Lastnosti sob:

  • Balkon
  • TV
  • TWC
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji

  • 60 km
  • 6 km
  • 30 km
  • 1 km
  • 1 km
  • 3 km
  • 20 m




<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom