Vi ste tu:  /  Hotel.si  /  Hoteli Gorenjska  /  Hoteli Bohinjsko jezero  /  Apartmaji Zvezda

<< Nazaj

Apartmaji Zvezda 

Ukanc 93, Bohinjsko jezero
Apartmaji Zvezda se nahajajo na mirni lokaciji v Ukancu, le 500 m stran od Bohinjskega jezera. V neposredni bližini se nahaja restavracija Ukanc, Zlatorogova pravljična dežela in avtobusna postaja.

Na voljo sta 2 enoti:

- apartma z dvema spalnicama za 4 osebe
- apartma z balkonom za 4 osebe

Oba apartmaja imata dve ločeni spalnici z zakonsko posteljo in dvema enojnima posteljama. Kuhinja je popolnoma opremljena z vsemi potrebnimi aparati, vključno z mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, grelnikom vode in hladilnikom.
Iz sob se razprostira čudovit pogled na Pršivec in Vogel. Apartma ima tudi velik vrt in teraso z opremo za peko na žaru ter otroško igrišče z gugalnicami in plezalnim vlakom. Na voljo je tudi mreža za odbojko ali badminton.

Nastanitev sprejema tudi hišne ljubljenčke.

V bližini apartmaja se ponujajo različne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodni športi. Pozimi pa se lahko ukvarjate s smučanjem, drsanjem in tekom na smučeh. Gostom so v poletnih in zimskih mesecih na voljo tudi brezplačni avtobusni prevozi po vaseh.

Lastnosti:

  • Vrt
  • Parkirišče
  • Hišne živali dovoljene
  • Hišne živali niso dovoljene

Lastnosti sob:

  • TV
  • TWC
  • Dostop do interneta
Obdobje in osebe
PRIHODIzberite datume
ODHOD
GOSTOV

Informacije o lokaciji





<< Nazaj

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.
Ta način rezervacije je na voljo le pri hotelih s 'takojšno potrditvijo'. Vaša rezervacija bo potrjena takoj, ko boste uspešno zaključili postopek rezervacije. Ob zaključku rezervacije prejmete preko spletnega vmesnika in e-pošte tudi potrdilo o rezervaciji.
V primeru, da hotel v trenutku iskanja nima prostih sob, ta način rezervacije ni na voljo.
S klikom na gumb "Pošlji poizvedbo" boste prišli do obrazca za povpraševanje po rezervaciji v izbranem hotelu.
Izbran hotel bo o vaši poizvedbi obveščen po e-pošti. Preverbo in (morebitno) potrdilo o vaši rezervaciji prejmete direktno od izbranega hotela, le-ta vam odgovori na vaše poizvedovanje, običajno v manj kot 24-ih urah.
V primeru, da ima hotel s 'takojšno potrditvijo' v trenutku iskanja proste sobe, ta način rezervacije lahko ni na voljo.
Za izbrani hotel poteka storitev on line rezervacije prek zunanjega dobavitelja.

S klikom na gumb "Rezervirajte sobo" boste vstopili v spletni rezervacijski proces, kjer boste lahko izbrali in rezervirali sobo.

Za večino nastanitev se rezervacija izvede v realnem času in je potrjena v nekaj sekundah. O statusu vaše rezervacije boste obveščeni v dveh oziroma štirih urah.
zoom